Marar cu sare pt iarna

de mihaelaM in Conserve, 8 Iun 2011 | 14654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • sare
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar cu sare pt iarna:

Mararul il adunam de pe crengute,apoi il spalam bine si il lasam sa se scurga bine.

Dupa ce mararul s-a scurs bine punem la borcane,punem un rand de marar ,apoi sare si iar un rand marar si sare pana umplem borcanul.

Lasam asa pana a doua zi ca se lasa,apoi competam cu marar si sare.Punem capacul si pastram borcanele la rece.

Iarna cand il folosim il scoatem si il tinem cam 1 in apa ,abia apoi il putem taia si folosi la mancare. Bafta!!!

TIPS-URI

1

daca nu-l tineti in sare o ora sa nu mai puneti sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar cu sare pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.06.2011, 11:43

Ce gospodina adevarat!!!!!!!

mihaelaM 1

07.07.2011, 13:12

multumesc Ionela

Mitinita 1

13.08.2011, 17:14

la rece la frigider sau la camara?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului