Marar pentru iarna

de ela in Mancaruri de post, 15 Iul 2012 | 4548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • apa
  • cutie pentru congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna:

Curatam mararul,il tocam cat mai marunt,il spalam bine si il punem la scurs intr-o sita marunta.

Punem mararul in forme de gheata pentru frigider,ca m 3/4 si turnam apa rece deasupra si punem la congelator cateva ore pana ingheata.Scoataem din forme si punem intr-o punga.Scoatem cand avem nevoie si punem la sfarsitul prepararii mancarii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lorra 1

18.07.2012, 08:39

Foarte tare ideea !!!
Mai stiam ca se congeleaza astfel supa de pui si sucul de rosii.
Iar despre marar...il tocam si puneam in pungi la congelator, dar ma tenteaza ideea ta

Toamna07 1

26.07.2012, 12:15

Am congelat si eu verdeata de toate felurile!
Interesanta metoda asta !

jolygina 1

20.08.2012, 20:23

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu leurda