Masa festiva, de Paste

de gospodinadecriza in Mancare copii, 7 Apr 2010 | 7721 vizualizari

 

Danigospodina se intoarce!
Sarbatorile au trecut, insa, pentru cei nostalgici dupa zilele senine de asta vara (Supremul ii cunoaste! ) Danigospodina le dedica aceasta masa festiva, fara a-i uita pe bucatarasii juniori.

 

INGREDIENTE

  •   un Bocanila 
  • oua de ciocolata 
  • o gaina cu pui de ciocolata 
  • un ou incondeiat 
  • oua de lemn,frumos decorate, pentru"prieteni" 
  • ornamente diverse 
  • mult talent artistic, mostenit!
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masa festiva, de Paste:

 

   Ii ignoram pe cei mai in varsta, preocupati de marinate, umpluturi, ciorbe si fripturi si incarcatul aparatului foto! Si ne pregatim o masa asa, pe gustul nostru!

Daca ti-a placut reteta noastra "Masa festiva, de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

07.04.2010, 09:57

eu vreau gaina de ciocolata, vad ca-i de cioco alba

gospodinadecriza 1

07.04.2010, 10:18

Daca nu vad o reteta cu hrisca postata, nu mai vorbesc cu tine! Dar la un fotbal, ma bag!

ionix 1

07.04.2010, 13:37

o sa vezi deocamdata sunt foarte bolnava, din cauza unui "fotbal" la pescuit si sunt la pat de vreo 3 zile.... m-am jucat un pic cu santatea mea si am riscat cam mult... asta e, sa-mi fie invatatura de minte

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert oua dulci cu fragi