Masala Chai - Ceai negru indian

de Anett in Bauturi, 1 Iun 2016 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte gras
  • 1 cana apa
  • 2 pliculete ceai negru ( Assam)
  • 3 cuisoare
  • 1 bucatica ghimbir
  • 2 batoane scortisoare
  • 1/2 lingurita cardamon pulbere
  • 2 lingurite miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masala Chai - Ceai negru indian:

Punem laptele si apa intr-o oala si punem la fiert. Introducem toate condimentele. Inainte sa fiarba punem pliculetele de ceai negru.

Lasam sa fiarba pe foc mic timp de cateva minute apoi luam de pe foc.

Strecuram bautura si servim cald indulcita cu miere.

TIPS-URI

1

fiindca exista mai multe variante, putem adauga pastai de vanilie, nucsoara, piper sau zestul unei portocale

2

e preferat sa folosim ceai negru simplu ca si Assam sau Ceylon

Daca ti-a placut reteta noastra "Masala Chai - Ceai negru indian" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Milkshake cu banane si capsuni