Medalion de rechin cu sos de struguri

de ianculubita in Peste, 19 Mar 2011 | 7127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1medalion de rechin
  • 2linguri unt
  • 3linguri smantana
  • 1cana boabe de struguri diferit colorati
  • cateva pastai fideluta din conserva
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri boabe de porumb
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu sos de struguri:

Medalionului i se da jos pielea,spalat,uscat,condimentat,il pun in tava pe hartie de copt cu unt si dau la cuptor 20min;

in acest timp,intr-o tigaie pun smantana,sare,piper,strugurii taiati si las sa dea cateva clocote;

in alta tigaie,cu 1lingura de unt,pun fasolea care a fost fiarta daca e cazul,usturoiul taiat marunt si porumbul;

amestec sa se omogenizeze,apoi pun pe farfurie medalionul,alaturi fasolea iar deasupra sosul de struguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu orez si plante aromatice.