Medalion de stiuca cu sos de ciuperci

de mihaelar63 in Peste, 20 Dec 2014 | 3755 vizualizari

 

Stiuca cu carnea ei ferma , chiar seaca , cere un sos langa . De data aceasta diferenta la sos a fost facuta de adugarea branzei Camembert .O masa rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalioane de stiuca
  • faina alba
  • sare
  • ulei de prajit
  • 2x125 gr orez prefiert
  • 10 cm praz verde
  • 1 cutie mica ciuperci in saramura
  • 50 gr ulei
  • 100 gr Camembert
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de stiuca cu sos de ciuperci:

Orezul se fierbe in apa cu sare respectand instructiunile de pe cutie .Scurgeti de apa .

Inelele de peste se sareaza , se dau prin faina alba si se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie care absoarbe surplusul de ulei .

Prazul se taie in doua si se feliaza . se prajeste usor in ulei , se aduga ciupercile[ scurse de saramura ] , branza Camembert rupta bucati si smantana .

Se amesteca sosul pana branza se omogenizeaza in compozitie .Sarati. Piparati .

Serviti medalionul de stiuca pe pat de orez cu sos de ciuperci . Decorati cu patrunjel verde si ardei iute rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de stiuca cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada cu ciuperci