Melci din aluat de branza

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 9153 vizualizari

 

Acesti melcisori sunt facuti de fata mea Beatrice:)))

 

INGREDIENTE

  • ptr aluat:
  • 120 gr de branza de vaci
  • 300 gr de faina
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • ptr umplutura:
  • 150 gr de branza de vaci
  • 4 linguri de smantana
  • 50 gr de masline
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din aluat de branza:

Aluatul: se amesteca barnza cu un ou,laptele,uleiul ,se adauga si faina,praful de copt si se framanta aluatul bine.Umplutura:Se taie cubulete ardeiul si maslinele(fara samburi)si se amesteca cu branza,2 linguri de smantana,verdeata tocata si un praf de sare.Se intinde aluatul cu facaletul  peste care se pune umplutura.Se bate spuma albusul ramas,se unge marginile foii si se ruleaza,se apasa bine marginile ca sa nu se desfaca si se taie rulada felii de 2 cm grosime.Se pun cu partea taiata in sus intr-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu unt.Se amesteca galbenusul si smantana ramase,se toarna peste melcisorii din tava si se da la cuptor ptr 20 de minute sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din aluat de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Lau 1

16.11.2011, 11:17

ce bine arata

Ligia Bxl 1

18.11.2011, 17:19

va multumesc ptr aprecieri

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 19:31

foarte buni si aspectuosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de mango, rosie si castravete