Melcisori cu branza topita si smanatana

de naomy in Paste, 5 Aug 2011 | 4300 vizualizari

 

nu stiam ce sa fac de mancarica repede si bun mai ales pe caldurile astea:)asa ca mi-a venit aceasta idee.

 

INGREDIENTE

  • 170 gr melcisori
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 70 gr smantana
  • 3 ling ulei masline
  • o lingurita vegeta
  • patrunjel uscat.
  • sare dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza topita si smanatana:

Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se  mai adauga o lingura de  ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste branzica.

Se ia de pe foc si se pune fierbinte in farfurie dupa care punem peste smantana amestecata cu patrunjelul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza topita si smanatana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

05.08.2011, 23:41

MIUTA 1

06.08.2011, 19:22

naomy 1

06.08.2011, 19:34

multumesc ,ma bucur ca va placut ,..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan