Mic dejun

de Valclaudia in Sandvisuri, 30 Sep 2013 | 3068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla Laugenbrot
  • 2 felii dovlecei pane
  • 1 rosie
  • 3 frunze de salata verde
  • sare aromata (ierburi de Provence)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Taiem chifla Laugenbrot in doua.

( Reteta de chifle: http://www.bucataras.ro/retete/chifle-laugenbrot-51653.html)

Asezam intre feliile ei cele doua felii de dovlecei pane.

( Reteta de dovlecei pane: http://www.bucataras.ro/retete/dovlecei-pane-51654.html)

Spalam rosia si frunzele de salata, le taiem dupa preferinta. Asezam totul pe o farfurie si presaram sare aromata.

Pofta buna si o saptamana minunata va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata