Mic dejun

de Constelatialeu in Mancare copii, 27 Oct 2015 | 5005 vizualizari

 

N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea in nici un caz, cred ca un chef sa ma joc prin bucatarie.....

 

INGREDIENTE

  • 2 feli de paine la tava ( o cumpar )
  • 1 ou
  • 3 feliute de salam Sinaia ( din asta era prin frigider)
  • doua feli de mozzarela taiate bastonase
  • parmezan sa fie , sa se ajunga
  • un pic de unt
  • un vas mic de ceramica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Am intins feliile de paine cu sucitorul,le-am facut mai plate decat erau, le-am asezat in vasul de ceramica, am pus cateva bucatele de unt, apoi am asezat mozzarela, peste ea am asezat salamul, am spart oul si am dat vasul la cuptorul preincalzit, cred ca vreo 15 min, n-am cronometrat. Cand oul a fost facut am presarat parmezan, am mai lasat la cuptor 1-2 min, apoi am scos vasul din cuptor , am presarat din nou parmezan,ca sunt fana lui si am mancat cu pofta..ca pofta vine mancand.....sa aveti pofta daca v-a placut, daca nu mancati ce vreti voi, tot cu pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

27.10.2015, 15:54

Cam târziu cu micul dejun,doamnă dragă!)))

Rocsi 1

27.10.2015, 20:39

Catalina L 1

27.10.2015, 22:33

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte