Midii in sos de vin

de Sim0na in Fructe de mare, 26 Apr 2013 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg midii congelate prefierte
  • ulei de masline
  • 100 g unt
  • cca 1 l vin alb semidulce
  • 5 catei de usturoi
  • leustean uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de vin:

Midiile le-am spalat bine in mai multe ape, pentru a elimina toate impuritatile. Intr-o cratita sau tuci incapator am pus uleiul de masline si untul. Cand untul s-a topit am adaugat vinul, iar cand a inceput sa clocoteasca am pus midiile. Le-am lasat cca 10-15 minute, amestecand cu grija. Am adaugat usturoiul pisat si mai mai lasat vreo 5 minute, apoi am pus leusteanul si am oprit focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Midii cu taitei chinezesti