Miel cu usturoi si otet balsamic

de mihaelar63 in Oaie, 1 Iun 2020 | 2317 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

01.06.2020, 20:46

I-ai dat cu otet ca avea febra ? ;-bd

madi_marin 1

01.06.2020, 20:50

Bunica 1

01.06.2020, 20:51

E bine masat si imbalsamat .......tocmai bun de mncat!

RODIMUR 1

01.06.2020, 20:52

Pulpă de miel, chiar două porții, că n-am mai mâncat de mult timp...

mihaelar63 1

01.06.2020, 20:57

Cleme , otet sa atraga....

mihaelar63 1

01.06.2020, 20:58

Buni , cu mare drag . Este un deliciu

mihaelar63 1

01.06.2020, 20:58

Rodica , cu drag . Fii linistita , coada a disparut prima

RODIMUR 1

01.06.2020, 21:04

Mihaela,

Rocsi 1

01.06.2020, 21:34

Foarte fain l-ai pregatit!

mihaelar63 1

01.06.2020, 21:52

Multumesc , Rocsi !!! Si mie imi place mult cum mi-a iesit !!!

MotanLaOale 1

01.06.2020, 22:46

Gherca Daniela 1

01.06.2020, 23:01

Adi 1

02.06.2020, 19:19

katty 1

02.06.2020, 20:32

Imi place carnea de miel, iar a ta este foarte aromata!

dantes 1

08.06.2020, 09:20

Bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor