Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

de AlexTeacher in Somon, 11 Aug 2015 | 4262 vizualizari

 

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

 

INGREDIENTE

    • Cruton de paine prajita – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco pentru copii – 2 buc
    • Somon fume – 150 g
    • Crema de otet balsamic – 2 linguri
    • Icre rosii – 1 varf de cutit / portie
    • Susan – 2 lingurite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan:

  • Taiati rondele de miez de lapte;

  • Taiati fasii de file somon si rulati-le;

  • Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul;

  • Peste acestea puneti icre rosii;

  • Turnati crema de otet balsamic pe deasupra si adaugati semintele de susan in ploaie;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste cu mamaliguta in vas zepter si sos de iaurt cu miez de lapte