Mincare de fasole cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 15753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole,
  • 300gr suc de rosii,
  • 4cepe,
  • un ardei gras rosu,
  • 2-3morcovi,
  • o rosii,
  • foaie de dafin,
  • piper,
  • sare,
  • vegeta,
  • marar,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de fasole cu cabanos:

Se fierbe fasolea in trei ape si se lasa la fiert in a patra.Schimbati numai cu apa fierbinte si puneti un praf de bicarbonat ca sa fiarba mai repede fasolea.Fasolea trbuie sa fi stat cateva ore la inmuiat.Ceapa,ardeiul,rosia si morcovii se paseaza si se pun la distuit in putin ulei cu apa,sucul de rosii,sarea,piperul si vegeta,vreo 15-20min,apoi se rastoarna peste fasolea fiarta si se mai lasa 30-40min pana se inmoaie fasolea.Intr timp se prajesc cabanosii in putin ulei si se rastoarna peste fasole cu o ingura din uleiul in care s-au prajit carnatii.Se condimenteaza dupa gust si spre sfarsit se pune mararul tocat si cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

15.01.2010, 16:06

deschide messul ca iti trimit o portie

Valentina 1

16.01.2010, 16:53

Hai ca am facut si eu azi, ca mai aveam putin si nasteam pe aici de pofta!!!

ela 1

16.01.2010, 17:06

a fost bun?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa impanata la cuptor