Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

de deyutzky in Sandvisuri, 15 Dec 2013 | 7174 vizualizari

 

Sunt perfecte in orice moment al zilei, usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior!

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • 2 cartofi medii
  • 4 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • cascaval afumat Delaco
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.

Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.

Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam. Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.

Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.

Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.

Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.

Pofta buna!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde