Mini paneuri picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 8110 vizualizari

 

Aromate si usor picante, delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 iaurt mic
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita sos chilli
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura seminte de susan
  • 200 g pesmet
  • 200 ml ulei pt prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini paneuri picante:

Pieptul de pui fara os si fara piele, il taiem in fasii pe care le batem putin.Intr-un bol adaugam pesmetul iar in altul, amestecam ouale batute cu restul ingredientelor.

Punem uleiul la incins in tigaie, trecem bucatile de carne rand pe rand prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si le prajim pe ambele parti.

Se pot servi simple ca si gustare sau impreuna cu diverse garnituri de legume, orez sau cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini paneuri picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lia maria 1

27.01.2012, 18:48

mediato
motanel
mirela
rocsi
kamy

jolygina 1

29.01.2012, 12:14

foarte bune

lia maria 1

29.01.2012, 12:38

jolygina

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Degețele de pui în stil american