Mini pizza aperitiv

de Catalina L in Pizza, 15 Aug 2016 | 2516 vizualizari

 

O reteta de mini pizzas pentru aperitiv.

Le puteti deasemenea servi ca antreu cu o salata verde bine asezonata.


http://blogulluicatalina.blogspot.fr/2016/08/mini-pizza-aperitiv.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr făină
  • 1 pachetel mic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă calda

Alte ingrediente : mozzarella, jambon/bacon taiat bucatele, sos de rosii (reteta de casa aici), cascaval ras, origan uscat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza aperitiv:

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calda si 1 lingura de faina. Lasam sa-si dubleze volumul . In bolul Kitchenaid punem faina, maiaua, sarea - amestecati la viteza 2. Adaugam trepat apa calda. La final adaugam uleiul si amestecam cca 10-15 minute- la viteza 3-4. Acoperiti cu un prosop si lasati la dospit 2 -3 ore într-un loc cald. Dacă nu aveți un robot Kitchenaid: In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua si sarea. Amestecati. Adaugati trepat apa calda. La final adaugam uleiul si framantam cca 10-15 minute. Acoperiti cu un prosop si lasati la dospit 2 -3 ore într-un loc cald.

Făinăm suprafața de lucru și intindem aluatul aiati cercuri cu o forma si le depuneti in formele de muffins unse

Puneti alternand sos de rosii, cubulete de mozzarella, bucatele de jambon si cascaval ras.
Decorati cu sos de rosii si presarati origan uscat
Coaceti la cuptorul incalzit la 200°C timp de 15 minute sau pana cand sunt rumenite.

 Alte retete de pizza aici.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

iry-gabriela 1

16.08.2016, 16:39

miki_a 1

17.08.2016, 16:43

Buneeee! Chiar acum as servi 2 cu salata!

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie ( in 8 minute!!!!)