Mini- pizza cu ton

de cristina1985 in Pizza, 12 Sep 2017 | 3016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1/4 cubulet drojdie
  • 1 praf sare
  • 1 praf zahar
  • 200 g faina
  • 125 ml apa calduta
  • 40 ml ulei
  • Umplutura:
  • 1 conserva ton (185 g)
  • 250 g rosii sau bulion
  • masline negre fara samburi
  • 2 lg ulei
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini- pizza cu ton:

Blat: Se dizolva drojdia cu zahar, in 125 ml apa calda. Se adauga sare, faina si ulei. Se framanta 10 minute si se lasa la crescut 1 ora.

Umplutura: Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi (eu am folosit bulion)

Se fac 4 mini-pizza, se ung cu bulion sau se pun rosii, ton, masline, cascaval pe fiecare si se stropesc cu putin ulei. Se mai lasa la crescut 10-15 minute. Se tin 25 minute, in cuptorul preincalzit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini- pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

kytz 1

14.09.2017, 11:44

Arată grozav!

oanapl 1

14.09.2017, 23:07

Servesc și eu o bucățică de poftă!

cristina1985 1

17.09.2017, 12:35

Cu placere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza diavola