Mini quiche cu spanac

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 200g smantana
  • 100 g spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura de faina cu varf
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • putin piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini quiche cu spanac:

Spanacul se decongeleaza si se pune intr-un tifon sa se scurga bine de apa.Cand s-a scurt il amestecam cu 2 linguri de ulei si cu 1 lingura de pesmet.

Ouale se bat bine cu telul, apoi se adauga smantana si se bate bine amestecul.Se adauga sarea, piperul, praful de copt si faina, se amesteca toate.La final se adauga spanacul si se amesteca din nou bine.

Se ung 6 forme cu ulei si se pune compozitia in ele lasandu-se putin loc deoarece ele cresc.

Se pun la cuptorul incins la 180 C timp de 25-30 de minute, pana cand acestea se rumenesc putin deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini quiche cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Miha 1

01.06.2013, 17:00

Any, pai hai sa punem si-a treia oare...ca poate incepe sa ne placa

AnyCostescu 1

01.06.2013, 21:29

iese o sorcova

Rocsi 1

01.06.2013, 22:13

Ce faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval in crusta de alune la cuptor