Mini snitele din piept de pui

de mamaieelena in Pui, 7 Oct 2010 | 7103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O jumatate de piept de pui
  • 2 oua
  • 8 linguri faina
  • 100 ml lapte
  • O lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • curry
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini snitele din piept de pui:

 Se spala pieptul de pui si cu o hartie absorbanta il stergem ,se taie fasii pe lungimea lui se condimenteaza si se da prin faina (4 linguri).Separat intr-un castron se pun ouale ,mustarul,faina,sare si laptele .Amestecam rapid ca sa nu faca cocoloase si punem tigaia la incins iar bucatile de carne care au fost date prin faina ,acum se baga in compozitia din castron pe rand se asaza in tigaie si se prajesc .Se scot intr-o farfurie pe care punem un servetel absorbant.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu rulouri de pui