Minirulade cu pasta de masline

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2015 | 3472 vizualizari

 

Eu nu am reusit sa fac pasta de masline, doar le-am maruntit cu aparatul.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 aluat foietaj Bella 800 g (are 2 foi si se foloseste doar una) sau unul de 400 g
  • 200 g masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minirulade cu pasta de masline:

Maslinele se fac pasta sau se maruntesc.Daca sunt pasta s-ar putea sa aveti probleme la taiat.

Aluatul se pune pe masa si se aseaza peste el pasta de masline. Se ruleaza si se taie felii din rulada;sau cum scrie in reteta, se taie fasii de 2-3 cm din aluat , apoi se ung cu pasta de masline si se ruleaza fiecare fasie in parte, astfel ies mai frumoase. Eu am facut altfel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minirulade cu pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle negre cu seminte si pasta de masline