Mititei la Dry Cooker

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 17363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata porc
  • 500gr carne tocata vita
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la Dry Cooker:

Carnea am amestecat-o cu condimentele si cu usturoiul pisat  si am format un sul pe masa de lucru(masa trebuie unsa cu ulei) iar cu un cutit am taiat si am format mici.

Odata incinsa tigaia am pus mici si am acoperit timp de 5min dupa care i-am intors.Micii i-am scos pe un prosop de hartie pt a absoarbe grasimea

Se servesc calzi cu mustar. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:01

buni

mihaelaM 1

27.05.2011, 09:58

multumesc mamaie

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:20

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mititei cu cartopfi la cuptor