Mix de boabe in sos de tomate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Feb 2016 | 2948 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ardei congelat
  • cca 200 gr. boabe de mazare congelata
  • 1/2 cutie boabe de porumb
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1/2 cana apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar si patrunjel proaspat sau uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de boabe in sos de tomate:

Ceapa se curata, apoi se spala si se toaca marunt.

Punem ceapa la sotat in ulei pentru 2-3 minute la foc iute.

Adaugam ardeiul congelat, apoi mazarea congelata.

Reducem focul,adaugam o jumatate cana apa plata si lasam sa se gateasca legumele la foc potrrivit cca 10 minute.

Adaugam apoi boabele de porumb scurse si clatite, pe cele de fasole rosie, de asemenea scurse si clatite de apa in care au fost conservate.

Potrivim de sare si piper, adaugam pasta de tomate.

Presaram marar si patrunjel si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de boabe in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post , cu mar