Mixt de frunze (endivia, frisee si radicchio) cu ton si ceapa rosie

de Panacris in Salate, 10 Feb 2020 | 2794 vizualizari

 

O salată rapidă ce poate fi încropită chiar și la birou (în chicinetă sau oficiu ;)!)

 

INGREDIENTE

  • Mixt de salată (Mix de frunze endivia, frisee si radicchio) cca. 150 g,
  • Ton în ulei de măsline cca. 100 g,
  • Oțet balsamic 2 linguri,
  • Limete 1 bucată,
  • Ceapă roșie 1 bucată mare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mixt de frunze (endivia, frisee si radicchio) cu ton si ceapa rosie:

Ceapa roșie se curăță, se taie rondele mari.

Într-un bol încăpător se pune mix-ul de salată, apoi rondele de ceapa roșie, tonul mărunțit împreună cu jumătate din uleiul de măsline din conservă, oțetul balsamic și se amestecă ușor, până ce se împrietenesc toate gusturile. Se ornează cu felii de limete. 

Salata se servește ca atare sau pentru cei care nu sunt la dietă, cu pâine neagră sau lipie.

Spor și poftă bună! 

TIPS-URI

1

nu aveți nevoie de sare și piper, oțetul balsamic, balansează salata! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mixt de frunze (endivia, frisee si radicchio) cu ton si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

vio3068 1

11.02.2020, 18:33

Site care te plateste sa completezi sondaje online. Primesti intre 0,10-2,50 € pe sondaj completat iar la inregistrare primesti un bonus.
Inscrie-te aici https://bit.ly/3bsGJRR

Rocsi 1

11.02.2020, 20:00

dantes 1

12.02.2020, 10:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton, avocado si mozzarella