Mousse “After Eight”

de Oana in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 10843 vizualizari

 

Un desert gata in 15 minute, rafinat, mentolat si foarte racoritor!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
  • ciocolata amaruie cu menta Anidor
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse “After Eight”:

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.

Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.

Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse “After Eight”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:12

asta da desert sunt fan after eight nici ca se poate sa lipseasca de la favorite.
inspirata si prezentarea pe culoarea verde[ a mentei ]

Oana 1

23.01.2010, 20:43

Mihaela, incearca-l, este tare racoritor si bun

ryta 1

15.02.2014, 10:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Orangina