Mousse de iaurt cu sos de fructe

de Strawberries thoughts in Dulciuri, 25 Apr 2014 | 6216 vizualizari

 

Dupa abundenta preparatelor pascale, am simtit nevoia sa ne "clatim" papilele gustative cu ceva usor si pufos.

 

INGREDIENTE

  • 600g iaurt natural 0.1% grasime
  • 400 g frisca batuta
  • 100 g zahar
  • miezul unei pastai de vanilie
  • o lingurita coaja portocala/lamaie
  • Sosul
  • 1 kg fructe de padure/capsuni
  • 3 lingui zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu sos de fructe:

Amestecam iaurtul cu zaharul, vanilia, coaja de protocala sau lamaie. Peste amestec turnam frisca amestecand incet pana am incorporat frisca in totalitate.
Intr-o sita punem un tifon, punem sita deasuprea unui castron si turman amestecul peste tifonul din sita. Acoperim cu folie alimentara si lasam crema la frigider peste noapte.

Sosul:
Pasam cu blenderul 700 g din fructele de padure, adaugam sosul obtinut peste bucatile intregi de fructe, turnam zaharul peste si le amestecam.

Scoatem mousse-ul de iaurt de la frigider, il punem pe un platou, decoram cu o parte din sosul obtinut si savuram:).

Enjoy :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu sos de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

25.04.2014, 19:10

Arata grozav

Strawberries thoughts 1

25.04.2014, 21:02

E foarte pufoasa, iar combinatia cu fructe de padure e exact ce aveam nevoie dupa perioada asta de abuzuri culinare

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:22

superb!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sos de fructe de padure