Mușchi de porc în muștar la cuptor

de ionix in Porc, 12 Mai 2011 | 11405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg mușchi de porc
  • 4 linguri cu muștar
  • o lingră cu ulei de măsline
  • puțin cimbru
  • sare, piper
  • doi căței de usturoi
  • o cană cu apă
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchi de porc în muștar la cuptor:

Usturoiul se pisează, se freacă cu puțină sare  și uleiul iar apoi se adaugă muștarul. Frecăm bine și adăugăm încă puțină sare, piper și cimbru.

Cu acest sos vom unge mușchiul de porc întreg, așezăm mușchiul într-un vas, acoperim vasul cu folie alimentară și băgăm la frigider pentru a sta la marinat vreo 3-4 ore.

Ungem o tavă, potrivită cât să încapă mușchiul, și așezăm mușchiul de porc. Turnăm apa și băgăm la cuptor la foc mic. Din când în când vom unge mușchiul cu sosul din tavă.

Se scoate din cuptor după ce s-a rumenit frumos, dupa circa duă ore, și se taie cât este fierbinte. Este extrem de suculent și gustos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchi de porc în muștar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă din muşchiuleţ de porc