Muffins aperitiv

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 6298 vizualizari

 

Chiar n-am stiut la ce sa ma astept de la briosele sarate pe care le-am incercat pentru prima oara la Revelion (desi mi-am zis ca la zile mari nu mai incerc nimic pentru prima oara).Mi-au iesit din prima si au fost si foarte delicioase. Reteta e de pe bucataras de la Julie. La Craciun ar merge super cu ardei rosu si verde.Eu am folosit ardei verde congelat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua 
  • 100 ml lapte
  •  1 cana faina (am folosit cana de 200 ml) 
  • 3 lingurite praf de copt
  •  5 felii de sunca 
  • 1 ardei verde 
  • 100 gr masline 
  • 4 linguri ulei 
  • sare
  •  piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins aperitiv:

Se amesteca ouale cu laptele. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor. Se pune uleiul,sunca taiata fasii,ardeiul si maslinele. Sa nu uitati de sare si piper. Se da la cuptor cam 25 de minute,pana cand iese scobitoarea curata. Sunt bune si reci si calde si se termina repede!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Mihaela11_jo 1

21.01.2011, 19:48

ela 1

21.01.2011, 23:11

ce bine arata.....

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:02

Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval