Muffins cu cocos si ciocolata

de JustLoveCookin in Dulciuri, 10 Noi 2010 | 8768 vizualizari

 

Putem folosi un pahar de orice marime pentru masurea ingredientelor,important e sa fie acelasi.Compozitia va avea aceeasi consistenta,doar ca va varia cantitatea totala.Pentru o tava de cuptor plina cu forme de muffins putem utiliza ca masura un pahar pentru apa.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca de cocos
  • 1 pahar zahar
  • 1,5 pahare faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf sare
  • 1 ciocolata dupa preferinta
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu cocos si ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele,nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Taiem ciocolata in bucatele,sau folosim chips-uri de ciocolata. Incorporam bine si cu o lingura punem compozitia obtinuta in formele de muffin.Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade,pentru cca 45 minute.Putem face si chec in aceeasi varianta,dubland dozele,reteta aici.Et voilà !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri cu dulce de leche