Muraturi asortate

de Pasiune pentru bucatarie in Muraturi, 20 Sep 2010 | 10742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * cantitanile depind de cat vreti sa faceti
  • * castraveti
  • * varza alba/rosie
  • * conopida
  • * ardei capia rosu/verde
  • * morcovi
  • * ceapa alba/rosie
  • * marar
  • * frunze de telina/leustean
  • * boabe de mustar si de piper
  • * Saramura:
  • * 1 litru de apa
  • * 1 lingura cu varf de sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

1. Conopida desfacuta in buchetele se pune in apa cu sare si se lasa cateva ore.Restul legumelor se spala si se taie dupa preferinta:ardeii pe lungime,morcovii rondele,ceapa bucati,varza bucati.
Se aranjeaza legumele in borcane,printre ele se pun boabele de piper si mustar si verdeturile.

2. Saramura:la un litru de apa se pune o lingura cu varf de sare grunjoasa.Cantitatea depinde de cat de multe legume aveti.Apa si sarea se pun intr-o oala si se fierb 10 min,apoi se lasa putin la racit.Saramura se toarna calduta peste legume.Borcanele se inchid erimetic si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate