Muraturi asortate in saramura

de Lau in Muraturi, 3 Dec 2019 | 5067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • conopida
  • morcovi
  • castraveti
  • prune
  • gutui
  • hrean
  • telina
  • sare
  • usturoi
  • boabe de piper si mustar
  • ardei iuti
  • flori de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate in saramura:

Fructele si legumele le spalam bine si le curatam de cotoare, seminte.

Pe fundul borcanului (spalat si scurs bine de apa), asezam flori de marar,1 bucata de hrean,1 catel de usutroi, felii de morcov, legumele, o felie de gutui, prune, usturoi,hrean,frunze de telina,florinde marar.

Facem saramura la 1 l de apa adaugam 1 lingura de sare,punem pe foc sa fiarba cateva clocote,adaugam ardei iuti feliati si mai lasam sa fiarba 1 clocot,

Lasam sa se tempereze putin dupa care turnam fierbinte in borcane si sigilam borcanele.

Le invelim cu o patura si lasam  sa se raceasca pana a 2 zi cand le vom depozita in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate in saramura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de muraturi