Muraturi asortate pentru iarna

de marinicayou10 in Muraturi, 2 Sep 2012 | 12716 vizualizari

 

Daca nu ati pus muraturi,cred ca e timpul :) piata e plina de gogosari,castraveti,gogonele si tot ce aveti nevoie

 

INGREDIENTE

  • 8 l apa
  • 1,5 l otet
  • 11 linguri de sare mare pentru muraturi
  • 22 linguri de zahar
  • un plic boabe de piper
  • un plic boabe de mustar
  • un plic foi de dafin
  • 5 kg de gogosari
  • 5 kg de castraveti
  • 2 conopide
  • 5-6 morcovi
  • 1 kg de gogonele
  • 2 teline cu frunze
  • 1capatana de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate pentru iarna:

In primul rand curatam toate legumele si le spalam.Apoi le asezam in borcane dupa preferinta,nixte sau separate fiecare...eu am facut si mixte si separate.Asa dupa ce le-am aszat pe toate cu telina si toate cele...punem apa intr-o oala de 10 litri cel putin,adaugam otetul,sarea,zaharul,boabele de piper,de mustar si foile de dafin si lasam pe foc pana da in clocot.Oprim focul si punem compozitia peste muraturi.Inchidem capacul cat sunt fierbinti ca sa se inchida bine.Daca nu aveti capace le inchideti cu folie si legate bine.Le depozitati in camara la loc racoros.

Pofta buna, ca eu nu mai pot de pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceapa murata