Musaca

de Denissa in Porc, 17 Ian 2013 | 4614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec de porc cu vita)
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii curatati de coaja se taie felii potrivit de groase si se pun intr-o tigaie la prajit.

Separat se caleste ceapa in ulei pana devine aurie. Se adauga usturoiul feliat si apoi carnea. Se caleste pana isi schimba culoarea. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei se aseaza alternativ cate un strat de cartofi urmat de unul de carne. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Se da la cuptor pentru circa jumatate de ora.

Se serveste calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi