Musaca cu pui si ciuperci

de aziz in Pui, 22 Noi 2010 | 6976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 4 cartofi mari
  • o cutie ciupercute
  • o ceapa, usturoi
  • sare, piper
  • curry
  • patrunjel
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • citeva bobite mazare
  • o rosie taiata cubulete
  • putina margarina pentru piure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu pui si ciuperci:

se da pieptul de pui prin masina de tocat.ceapa se taie si prajeste impreuna cu usturoiul.se adauga carnea se lasa pe foc cam 10 minute dupa care se condimenteaza;se face un sos din pasta de tomate si un pahar de apa calda  care se toarna peste carne se mai lasa 10 minute impreuna; se pune si patrunjelul tocat. .cartofii se curata se taie cubulete si se pun la fiert cu o lingura de supa instant.din acestia se face un piure ceva mai consistent .ciupercutele se scurg de apa si se prajesc foarte putin in ulei .

trecem la ansamblarea muscacalei se pune un strat de piure de cartofi un strat din ciupercute apoi un strat de carne si ultimul strat de piure peste care punem mazarea si rosia taiata cubulete.acoperim tava cu folie de aluminium si dam la cuptor cam 30 min .se indeparteaza folia si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca .cine doreste poate pune cascaval ras .

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

23.11.2010, 12:52

Azizzz....ce bucatele delicioase stii sa faci

aziz 1

23.11.2010, 16:33

saru mina ruxy

RuxyRux 1

23.11.2010, 19:39

cu drag Aziz

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gainusa la tava cu piure de cartofi dulci si ciuperci