Musaca cu soia

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 4 Mai 2013 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g margarina
  • 200 g amestec de legume
  • sare
  • piper
  • 100 g topping de pizza
  • Umplutura
  • 100 g soia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • cateva frunze de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 100 g toping pentru pizza
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu soia:

Cartofii ii curatam, spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti adaugam legumele si fierbem pana sunt gata.

Scurgem de apa (intr-un bol) si le pisam cu blenderul, daca mai este nevoie adaugam apa in care au fiert, adaugam cascavalul, condimente dupa gust si amestecam.

Umplutura- Soia o fierbem in apa cu sare 15 minute, dupa care o scurgem de apa. Lasam sa se raceasca dupa care o apasam ca sa scurgem toata apa, dupa care o maruntim.

Intre timp calim ceapa si usturoiul, adaugam morcovul fiert, dupa care il tocam marunt, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin. Adaugam soia si putina apa, lasam sa fiarba pana scade zeama. La final adaugam toppingul de pizza dat prin razatoare, condimente dupa gust, patrunjelul verde tocat si amestecam. Oprim focul.

Asamblarea-Pregatim o tava care o vom tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de piure (1/2), umplutura si restul de piure. Deasupra punem topping pentru pizza si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Daca renuntam la toping pentru pizza vom avea un preparat de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia "Inedit"