Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Se curata cartofii , ceapa, morcovul si ardeiul. Cartofii se pun intr-o oala cu apa rece. Ceapa se spala si se toaca micut. Se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si carnea sa se caleasca . Apoi se adauga mirodeniile, morcovul si ardeiul.Se mai lasa putin si dupa accea se pun si rosile.
Intre timp se taie cartofii feliute si se aseaza un "pat' intr-o tava.Pe deasupra se pune amestecul de carne si se acopera cu alt strat de cartofi.
Se acopera cu folie alimetara si se baga la cuptor pentru 30-45 min. Deasupra se pune un sos facut din smantana si oua, dupa care se rade branza si se mai baga putin la cuptor ca sa se rumeneasca.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult