Musaca de cartofi cu ciuperci -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 22166 vizualizari

 

grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi foarte mari
  • 600 g ciuperci champinion
  • 600 g pasta de tomate
  • 5-6 linguri de pesmet
  • 1 lingura de faina alba
  • ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu ciuperci -post:

Se curata cartofi si se taie feliute nu foarte subtiri0,5 cm care se prajesc pe ambele parti in putin ulei

Ciupercile se spala si se taie rondele care se calesc cu ceapa

Ceapa se taie pestisori nu se toaca si se caleste in uli de masline apoi se pun ciupercile se pune sar esi putin piper si se lasa sa firba putin ,apoi daca va ramane multa apa puneti o lingura de faina cu putina apa ,cat sa se faca un sos de consistenta uni budinci

Intr-un vas de yena se pune putin ulei apoi 2- linguri de pesmet dupa care se aseaza cartofi in rand,apoi se pun ciupercile ,dupa care iar iartofi taiati rondele,apoi se pune 2-3 linguri de pesmet dupa care se torna pasta de tomate

Se pune la cuptorul preincalzit timp de 30 minute la 180 grade

Momentan i in cuptor,o sa pun poza cu finalu mai tarziu

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor