Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 4878 vizualizari

 

Azi m-a pedepsit nevasta si a trebuit sa gatesc. Rezultatul a fost pe masura, a spus ca ma va pedepsi mai des:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de cartofi
  • 300 gr de ton maruntit
  • 300 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco:

      Cartofii i-am spalat si i-am fiert in oala sub presiune. Cand au fiert, i-am scurs de apa si i-am lasat la racit. Am taiat cartofii rondele pe care le-am asezat intr-un vas de yena, in felul urmator: un strat de cartofi, un strat de ton, unul de cascaval ras, pana cand ultimul strat a ramas de cartofi. Am taiat ceapa feliute subtiri si am pus-o deasupra cartofilor.

       Am introdus vasul la cuptor, timp de 10 minute, la 200 de grade C. Intre timp, am batut cele 2 oua cu sare si piper si le-am adaugat in vas peste ingrediente.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de muraturi.

2

inainte de a pune tonul peste cartofi, puteti stoarce putina lamaie, are o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian