Musaca de dovlecei cu sos de lecio si ceapa

de Bucataras Diana in Lasagna, 23 Ian 2017 | 2820 vizualizari

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

23.01.2017, 21:21

sigur este foarte gustoasa

Bya Ralu 1

23.01.2017, 21:32

buna

katty 1

23.01.2017, 21:35

Iubesc dovleceii! Si apropo, abia m-am abtinut sa nu pun in checul cu nuca si niste chia, ca prea m-ai disperat si mi-ai starnit curiozitatea. Am renuntat, dar promit ca in urmatorul sa pun

Constelatialeu 1

23.01.2017, 21:36

Esti de belea.....o sa te strig Semintina........

Bucataras Diana 1

23.01.2017, 21:38

Este bunaaaa. Hihi, Katty, ma bucur ca am reusit sa iti starnesc curiozitatea. De abia astept sa imi spui daca iti place.

Merisor 1

23.01.2017, 21:41

Yummy, sună bine!

mihaelar63 1

23.01.2017, 22:01

Buna mancarica

Bucataras Diana 1

23.01.2017, 22:13

Cleme Am devenit dependenta de seminte

MotanLaOale 1

23.01.2017, 22:39

kytz 1

24.01.2017, 00:33

Ina 1

24.01.2017, 09:29

Lau 1

24.01.2017, 10:33

CameliaR 1

24.01.2017, 10:37

Panacris 1

24.01.2017, 15:59

Tocmai vroam să te botez Prințesa Semințelor )

Bucataras Diana 1

24.01.2017, 18:30

Cris

mirela0911 1

24.01.2017, 19:00

Rocsi 1

24.01.2017, 19:02

miki_a 1

27.01.2017, 05:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu ciuperci