Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2010 | 11487 vizualizari

 

este o retata cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei  potriviti
  • 300 g piept de pui
  • 3 rosii mari coapte 
  • 200 g cascaval ras
  • sare
  • piper alb
  • 2 oua
  • 200 g smantana sau iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui:

Se curata dovleceii de coaja si taie pe lung feliute, se condimenteaza cu sare si piper dupa care se prajesc pe gratar pe ambele parti foarte putin cat sa se inmoaie.

Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza si el cu putina sare si piper si se prajeste pe gratar pe ambele parti.

La fel si rosiile se taie in feliute si se prajesc si ele pe gratar.

Se unge un vas de yana cu unt apoi se aseaza feliute de dovleac prajit una langa alta dupa care se pune cascaval ras ,bucatele din piept de pui prajit ,apoi iar cascaval ras si rosii prajite apoi cascaval ras si din nou dovlecel prajit.

Se bat ouale cu putina sare si se amesteca cu iaurtul(de obicei pun smantana dar am vrut sa evit de data aceasta smantana si am inlocuit cu iaurt)dupa care se toarna compozitia peste dovlecei in tava

Daca doriti se pot pune rosii chery si patrunjel verde

Se da tava la cuptor pentru 15-20 minute la 160 grade

Este super bun ,insa sotul a facut o reclamatie ca data viitoere sa toc pieptul de pui sa nu fie bucati mari de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

10.08.2010, 14:32

aha mena deci pieptu de pui e preferatul tau acuma afla si mama gusturile tale

nadina73 1

10.08.2010, 14:33

Multumesc Mariana mult

madi_marin 1

10.08.2010, 14:49

am ratat asta? nu stiu cum de mi-a scapat....dar arata super....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel