Muschi de vita cu legume la cuptor

de nico15 in Vita, 14 Noi 2010 | 10912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de muschi de vita
  • 200 gr mazare prefiarta
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir praz
  • 4 morcovi potriviti
  • sare,
  • ulei,
  • piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu legume la cuptor:

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie cubulete iar daca sunt mai mici se pot lasa si intregi, acesatea se pun in ulei si apa, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, se sareaza si pipereaza.

Carnea se prajeste in prealabil in unt cand a prins culoare se scoate si se pune in tava la cuptor langa legume, se verifica din cand in cand, se lasa aproximativ 30 de minute.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mamaieelena 1

14.11.2010, 20:47

sunt prima care gust din aceasta mancare delicioasa si careia ii voi da si 5 furci?

nadina73 1

15.11.2010, 11:13

mamaieelena ai zis ca pui 5 f dar nu le-ai pusnici o problema le-am rezolvat eu

nico15 1

15.11.2010, 16:02

tare de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu legume si sos cu hrean