Muschiulet de porc cu legume la cuptor

de ela in Porc, 13 Oct 2010 | 11063 vizualizari

 

delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1vanata mai mica
  • 1morcov
  • 1rosie mai mare
  • 1ardei gras
  • 2fire ceapa verde
  • 50gr cascaval
  • 700gr muschiulet de porc
  • sare,piper
  • patrunjel
  • 3linguri sos de soia
  • usturoi
  • 2linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume la cuptor:

Se curata vanata si se taie rondele subtiri,se sareaza si se pune la scurs 30minute.

Muschiuletul se taie felii,dar nu pana la capat,se lasa feliile prinse intre ele.Se sareaza si se pipereaza.Morcovul se curata si se taie rondele.Rosia se taie si ea feliute.Ardeiul se curata se seminte si se taie si el felii mai mari.Ceapa verde se taie si ea rondele.Cascavalul se taie felii mai groase.Intr-un vas termorezistent se pune muschiuletul si in interiorul fiecarei felii punem usturoi,vinete,ardei,rosii,cascaval,morcovi.Restul legumelor ramase se pun in vas langa muschiulet.Se presara deasupra ceapa verde si patrunjelul tocat,apoi turnam ulei,otet balsamic,sos de soia si putina apa,mai saram si piperam dupa gust.

Dam la cuptor vreo 2 ore,la foc potrivit,pana se rumeneste frumos totul.Spre sfarsit taiem carnea felii pana la capat si rasfiram putin compozitia pt a se intrepatrunde totul si sa se fragezeasca si carnea.Se serveste cu salata si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi