Muschiulet de porc in crusta de condimente

de RoXx in Porc, 16 Mai 2014 | 5009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr muschiulet de porc
  • 100 ml ulei de masline
  • 3-4 linguri condiment pentru carne de porc ( http://www.bucataras.ro/retete/condiment-pentru-carne-de-pui-si-porc-59638.html )
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Carnea de porc se spala si se lasa pentru 30 min - 1 ora la marinat impreuna cu uleiul de masline si condimentele.

Intr-o tigaie/cratita incinsa se pune uleiul de floarea soarelui si carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic cam 10 min apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa alte 10 min se da capacul la o parte si se mai lasa cateva min.Cand este gata, se taie felii si se serveste.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie