Muschiulet de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 19 Feb 2011 | 8076 vizualizari

 

Am acompaniat muschiuletul cu niste carnati de porc proaspeti(neafumati),asa ca am s-o strig mai intai pe Doamna Maria,dar am si pentru alti pofticiosi.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • carnat proaspat de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ulei
  • vin
  • supa de legume
  • condimente
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc se condimenteaza.Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza muschiuletul si carnatul.Se presara cu rozmarin tocat fin.Se pune putin vin(100 ml) si supa de legume.Se pune la cuptor.

Cartofii se curata si se taie felii mai mari.Se adauga peste carne cand aceasta este facuta cam de jumatate.Se pun si morcovii.Se lasa la cuptor pana cand carnea este patrunsa si rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MIUTA 1

21.02.2011, 15:32

Vai ce bine arata A mai ramas si pentru mine?

babi5 1

14.12.2014, 15:19

diaconta 1

15.12.2014, 08:54

La reteta asta am primit bonus niste ....tablete )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata umpluta cu legume