Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru uns(optional):
Amestecam drojdia cu zaharul si doua linguri din cantitatea de apa calduta si o dam deoparte cca 10 minute pana formeaza o spuma deasupra.
Adaugam peste drojdie restul de apa, faina, iaurtul, praful de copt, garam masala, sare si o lingura de ulei si incepem sa framantam pana se formeaza un aluat moale si putin lipicios. In cazul in care este prea umed, se mai adauga o lingura de faina. Acoperim cu un prosop si lasam la crescut pentru o ora pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce a crescut, rupem bucati din care formam bilute si le intindem in foi subtiri. Ne ajutam de putina faina pentru a nu se lipi de suprafata de lucru.
Incingem o tigaie si punem cate o foaie, apoi acoperim cu un capac pentru cateva secunde. Cand incepe sa formeze bule de aer, o intoarcem pe partea cealalta si o lasam sa se rumeneasca(bulele se vor arde- asa si trebuie).
Amestecam margarina cu usturoiul pisat si patrunjelul tocat si ungem turtele cand sunt calde.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult