Nectar de mere

de jolygina in Cocktail, 25 Sep 2010 | 15796 vizualizari

 

ceva racoros si facut pentru prima data .sper sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 3 litri jumate de apa
  • 1 kg zahar
  • putina scortisoara
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de mere:

Se curata merele ,

intre timp punem apa cu zaharul la fiert ,

cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit  zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat

scoatem merele si le pasam cu jumatate din sucul obtinut dupa care amestecam cantitatea pasata cu sucul ramas ,

la sfarsit adaugam scortisoara si zeama de lamaie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lilik 1

02.10.2010, 20:27

ce sete mi-e5

adasev12 1

05.10.2010, 00:06

buna...dar cate mere trebuie...ca nu ai scris....?

jolygina 1

07.10.2010, 01:29

uf firar sa fie am gresit ,de fapt am uitat sa scriu trebuie cam 1,500g mere
mersi frumos adasev12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu mere,portocale si ghimbir