Negresa cu caise (reteta Multicooker)

de laura_n in Dulciuri, 2 Dec 2014 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 120 gr unt moale
  • 100 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 150 gr ciocolata neagra topita
  • 100 gr iaurt natur
  • 1 praf sare
  • 2 lg cacao neagra
  • 5-6 caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise (reteta Multicooker):

Pastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei.

Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

Praful de copt il amestecam in faina. Adaugam faina peste compozitia de unt si mixam. Cand compozitia devine vartoasa, adaugam iaurtul si mixam. Adaugam 3/4 din ciocolata topita si mixam pana la incorporare.

Caisele le spalam si le desfacem in jumatati.   Deschidem aparatul Multicooker. Il conectam la o sursa de curent. Turnam in cuva aparatului compozitia si scuturam un pic sa se aseze egal. Asezam jumatatile de caise cu pielita in exterior. Setam din meniu, functia bake (coacere), selectam timpul de coacere 45', la temperatura 150 grade. Apasam tasta START si inchidem capacul.   Plecam sa ne jucam cu piticii sau sa rezolvam cate ceva si revenim peste 45' cand aparatul ne avertizeaza printr-un semnal sonor ca preparatul este gata. Deschidem cu atentie capacul, aruncam o privire si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, scoatem preparatul din cuva si il ornam cu ciocolata topita ramasa.   Servim o portie de negresa ciocolatoasa alaturi de o cafea sau un ceai!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

simona72 1

03.12.2014, 09:59

Am admirat-o de ceva timp si am si probat-o!

Panacris 1

04.12.2014, 19:05

De probat!

Alina26 1

05.12.2014, 21:20

Vai ce bunatate ai facut.....la fav!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu branza de vaci