Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

de nyana in Prajituri, 20 Noi 2009 | 52869 vizualizari

COMENTARII (16)

Oana 1

20.11.2009, 23:55

Mmmm, ce bine arata!! Vreau si eu o bucatica

Michelle 1

21.11.2009, 08:36

Bunica 1

21.11.2009, 10:31

Cu gem sau dulceata este foarte buna !

luminita20_2006 1

21.11.2009, 17:43

mmm....e f buna

liana_geicu 1

21.11.2009, 19:43

vreau si eu o bucatica, mai ai? cred ca este foarte buna!

ala_oancea 1

23.11.2009, 21:01

Arata minunat

nyana 1

09.12.2009, 18:24

25/35cm

nyana 1

14.12.2009, 22:43

nu stiu ce sa zic asta e reteta invatat de la socrela mea k ea e cu posturile si mie imi iese de fiecare data mai incearca
eu zic s-o lasi mai mult in cuptor la foc mic

crisad 1

23.02.2010, 14:53

am facut si eu zilele astea f buna pt o praji de post

mamidesara 1

06.03.2010, 19:39

chiar acum o fac si eu

ionela2682 1

15.03.2010, 20:18

mmona 1

30.10.2010, 17:08

am facut si eu negresa aceasta azi si mi-a iesit fix ca a ta, adica ca in poza si cred ca la fel de buna pt ca este delicioasa...a crescut, mi-a iesit pufoasa, o minune, multumesc de reteta

Cris2711 1

04.11.2011, 23:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca - Reteta delicioasa de post