Negresa Vegana cu Fructe de Padure

de BakeUpArtist in Dulciuri, 4 Noi 2016 | 3171 vizualizari

 

V-ați gândit vreodată să obțineți același gust ciocolatos al negresei, într-o prajtura fără făină, fără ouă, fără zahăr? Am găsit varianta ideală, cu doar câteva ingrediente. În plus, puteți adăuga diferite fructe, în funcție de preferințe.  

 

INGREDIENTE

  • 4-5 banane bine coapte;
  • 2 linguri unt de arahide natural;
  • 2 linguri miere;
  • 50 g cacao;
  • 1/2 pahar de mix de fructe de padure (am folosit congelate);
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Vegana cu Fructe de Padure:

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure;

- Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine;

- Apoi adăugați cacao și mixați din nou;

- Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută;

- Apoi scufundați fructele de pădure în compoziție;

 

- Coaceți prăjitura la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.  

TIPS-URI

1

Se recomanda ca bananele sa fie cat mai coapte;

2

Este delicioasa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Vegana cu Fructe de Padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

BakeUpArtist 1

04.11.2016, 16:44

Da, este foarte buna si sanatoasa

Lau 1

04.11.2016, 20:10

anca_rm 1

07.11.2016, 10:25

wow ce prajitura buna ,

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar