Negrese de post

de Lore in Prajituri, 18 Mar 2011 | 10940 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

18.03.2011, 13:45

bine ai venit printre noi arata superb

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 13:56

wow...da ce bine arata...

mirela0911 1

18.03.2011, 15:10

arata bine si la gust cred ca e tare buna

Dya Daniela Andrei 1

18.03.2011, 15:16

buuuune!

aziz 1

18.03.2011, 16:44

MotanLaOale 1

18.03.2011, 16:57

zaharia_mihaela2005 1

18.03.2011, 17:39

Rocsi 1

18.03.2011, 17:53

negresa cu mere?hmmmm buna o mai fi

mamaieelena 1

18.03.2011, 18:02

elena1988 1

18.03.2011, 23:34

arata ft bine

DIANA B 1

19.03.2011, 08:51

, asta-i negresa de la mama ei

gelena 1

19.03.2011, 12:28

Te rog sa nu te superi dar nu gasesc in reteta cantitatea de faina!

LUK 1

19.03.2011, 14:20

bine ai venit Lore!arata bine praji..poate revii si cu cantitatea de faina.. ..se vede ca e delicioasa

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:42

Arata grozav...asteptam si cantitatea de faina...precis ai uitat

kamy 1

20.03.2011, 15:18

bine ai venit

adry88 1

03.06.2011, 10:52

o bunatate

Lore 1

17.06.2011, 17:36

Offf... am uitat faina! Trebuie aproximativ 1 si 1/2 - 2 cani de faina. Ajustati cantitatea de faina in functie de consistenta aluatului. Trebuie sa fie la fel de gros ca un aluat de pandispan. Imi cer scuze de intarziere, m-am prins cu altele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda si bezea